...........

Jobb Jobb Jobb så ser helgerna ut mer eller mindre. men de gör mig inget en så länge iallafall.. ganska bra att tjäna lite pengar en att göra av med dom=) den här veckan gar jag jobbat ons tor fre lör... =) de gillar jag=) de märks vad man tar vara på tiden man har med barnen när den inte är så självklar längre... Älskade underbara barn=)<3<3 har varit ute o gått idag målat med fingerfärg o badat=) mys.. =) De var första gången Maya målade o ja hm de hamnade inte allt för mycket på pappret hon ville bara äta de.. ?!=)

 

Maya har börjat gå så söt ser hur stolt hon blir=) sötnos=)

 

I morgon åker jag o barnen till Kövra=) ska bli jätte skönt att vara på landet o med vädens bästa svärmor=)



Underbart

De är så skönt att de börjar bli varmt o skönt=) man kan vara ute hur mycket som hälst utan att de är jobbigt eller blir kallt=) Me Like=))

Igår va vi till djur o kul gården fick även med oss Mia o barnen o Annika Micke o Adam=) de var super trevligt.. o hampus tyckte de var kul att kolla hästarna=)






Idag va den första timme på mogonen seg som Fan.. men ja sen ryckte jag upp mig o gick ut med barnen gick förbi Emma en sväng.. hon o barnen var ute =) super bra tyckte jag... sen va de hem lagade lunch barnen gick o la sig o jag städade... sen när dom vaknade gick vi ut o träffade Mia o barnen Mia hade med sig negerbollar och saft=) de gillar vi=))  sen har de inte hänt så mycket mer idag.. eller jo dom ringde idag från ett jobb jag sökte för typ två månader sen o frågade om jag fortfarande ville ha de=)  men var ju tvugen att säga nej o att jag redan hade fått två jobb....


Sliten

Super super trött jobbade mellan 23.00-05.00 var o städade i "matsalen" jag m¨säga att fy fan att vuxna människor kan svina så förbannat.. är de verkligen så svårt att ta med sig brikan o slänga allt i papperskorgen eller varför sitter man o delar hamburgaren i 50delar o lägger dom här där? dipp o ketschup på golven varför? när jag hade slutat gick jag till robin borstade tänderna tvätta bort sminket o kissa la mig brevid robin o han vaknade inte av att jag kom överhuvudtaget.. konstig människa=) haha... vaknade halv elva gick upp då vaknade robin =) så vi tog o klädde på oss o drog till willys sen hem hit fikade o lite så sen åkte han nicke o Hampus till Kövra =) Jag o Maya lagade lite mat o busade o mös=) till slut somnade hon på mig sötnosen<3

När hon vaknade gick vi o emilia till affären skulle köpa tvättmedel hade inge kvar o hade tvätt tid.. köpte glass också o Maya ville ju så klart ha min glass så hon fick den..=)


sen har vi inte gjort allt för mycke... Hampus o Nicke kom hem vid halv 8 o båda barnen sov 8=)

Ledig idag kännde lite att Nicke skulle få lite tid att göra vad han vill.. som det verkar ska han ut... Jag tänkte ta med barnen till djur o kul gården i morgon förmiddan... =) Hampus vill kolla på hästarna..=) skulle ha gjort de idag men han följde ju med till Kövra....

ne nu må jag nog springar ner till tvättstugan


Trivs

Ringde BVC i morgon fick en tid men de var inge fel på Mayas lungor rådet va att ge henne mycket vatten o torka näsan mycket hm? som att jag inte redan hade gjort de i flera dagar=) haha a men de är bara att fortsätta=)



Gjorde inte så mycket igår var o hämta Hampe på dagis åt mellisen ute) mysigt=) varmt va de=) sköönt..=)  lagade lite mat sen gick vi ut hela familjen spelade lite fotboll o hade allmänt myigt o rooligt=) de märks på dom flästa att solen har kommit tillbaka alla är på bra mycket bättre humör=)

Idag kommer Mia Jason o Nelly hem efter att ha varit bort länge=)   och Emilia kommer också hem efter en vecka i skogen..=)..=)


både igår o idag vaknade inte arnen förns kvart över 8 så vi har varit lite sena till dagis men a spela roll=) efter att jag o Maya hade lämnat Hampus idag gick vi till barkgården för att ´skriva anställningspapper o sånt=) Känndes jätte bra=) fick också förfrågan om jag ville jobba natt... SJÄLVKLART vill jag de..=)) så jag hoppas att de blir så... vore guld... fick också veta att mina betyg är fullständiga så jag är undersköterska har varit lite fundersam efter att jag fick veta för något år sen att de är inte alltid man är färdig undersköterska för att man har gått omvårdnadsprogrammet.. men ja jag är färdig=) de kändes bra att veta=)

idag får vi se hur dagen blir Nicke behövde jobba över samtidigt som jag hade bestämt med robin att vi skulle kolla på tapeter vid fem... hm? men Nicke skulle kolla om de gick att lösa... får hoppas de.. jag hittar ju inte dit jag ska så de vore ju bra om de blev fixat idag .. på måndag kommer dom ju o ska tapetsera..=) JAG längtar..=)

När vi var ute här om dagen=) Maya fick prova ett par skor Hampus fick av Malin när han var liten.. de var lite vingligt men de gick bra efter en liten stund..=))<3 Hampus han tog med sig traktorn o åkte på fort gick de=))<3 UNDERBARA MINA BARN<3<3<3

 


Lång Helg

Jag blir alldeles vilsen när de är massa röda dagar..=) haha må tänka efter innan jag säger va de är för dag=)

Både jag o Maya hade 40graders feber förra veckan.. super jobbigt.. men vi lever Maya o Nicke har där imot en hosta som jag inte gillar ska ringa BVC i morgon o be om en tid lite orolig att hon ska få lunginflamation...

I tordags va de personal fest jag hade bestämt mig för att bara vara med på mötet o middan sen åka hem dels för att jag hade varit sjuk o dels för att jag skulle jobba mycket i helgen.. men ja för att dra den korta versionen så var jag hemma 04.10 =) o kul hade jag=)

Freda Lörda va jobb jobb jobb sov hos Robin både freda o lörda.... tycker de är så snällt av honom att låta mig sova där... vad skulle jag ha gjort annars?! <3 

Hampus la sig utan välling idag han sa ingenting överhuvutaget... så ja vi kanske ska sluta med de ?! ta bort vällingen helt för han... samtidigt så är jag lite bekväm..=) a kanske kan kombinera lite=) han pratar o pratar mer o mer hela tiden.=) super sööööt=) samtidigit som trottsen blir värre o värre... jag skulle kunna skicka ut honom ibland men ja de är en period o  efter som att jag älskar han o inte vill ge bort honom så är de bara att stå ut=)

min lilla dotter har hosta som är hemsk så grinig o ledsen mäst hela hela tiden vilket jag förstår... men de tär på en med allt gråt/gnäll.. men vi håller ut här hemma o skiftar lite när den ena känner att de blir för mycket... 



Nästa helg jobbar jag bara en natt fre-lör känner lite att Nicke må få lite fritid så tänkte att han skulle få göra vad han vill på lördagen... Jag ska bara ta en hemma kväll då o sova i min egen säng...

I morgon ska jag försöka ta mig iväg o välja tapeter till gäst rummet som ska bli Hampus nya rum o Maya ska få Hampus nu varande rum=) Ska bli så skönt att få ha sitt sovrum ifred..=)




RSS 2.0