Sundsvall

Underbar dag idag blå himmel o SOL=) lite synd att jag ska jobba kvällen men men pengarna måste in=)
De blir en skogspromenad efter att jag har lämnat barnen =) <3 känns tråkigt att dom ska på dagis idag och i morgon jobbar dag i morgon så kommer knappt se dom tåget mot sundvall går 16.45 i morgon o jag hämtar dom 15.30 =( Men men kommer ju ha en rätt lugn vecka nästa vecka så får vara med dom då=)

Ser fram imot helgen i sundvall =) Kan bli intressant ose vad BamBam o Häxan får för omdömmen=) med tanke på att det 65 Staffar på lördagen o 81 eller 83? staffar på söndag =) ska bli kul o se alla underbara staffar=) lite synd är det att valpklasserna på söndagen fick byta dommaren hade varit kul o visat BamBam för den dommaren som skulle varit men ja jag förstår att det inte riktigt går ihop sig med tanke på hur många staffar de blev=) men kul att intresset är så stort från staffe ägarna=)
Ska börja små packa idag så de mästa är klart tills i morgon så slipper jag stressa med det i morgon=)


Vill åka till Örebro snart med barnen dom tjatar om mormor Lena nästan dagligen nu så tror det är dax snart=)



Påsken<3

Har Haft en helt underbar helg med familj o vänner i Kälarne=) Älskar o vara på landet=) skulle kunna på i kälarne synd att det inte finns jobb åt Nicke där... Men ja man uppskattar o vara där i lugnet o barnen kan springa rätt fritt.. Det är roligt när man är ute där "byborna" håller på o vrider nacken av sig när dom kommer i sina bilar dom har ju ingen anning om vem jag är =)) hahha...
Tog med hundarna i Lördags och gick o tittade på Nordisk hund ser ut som ett perfekt ställa att ha hundkurser m.m. på =) Stor gård och stora lokaler=)



Igår Tog semester slut i Kälarne och jag Hampus Maya Häxan o BamBam åkte med EMilia o Sune hem mot östersund... Skönt o komma hem samtidigt som jag gärna hade stannat ett par dagar till=)

Idag så har vi varit till skogen lite kallt mellan varven men super mysigt hundarna sprang som bara den o barnen och jag lekte att vi var skogshuggare=) de är roligt att leka med dom när dom verkligen lever sig in i att vara skogshuggare=) två timmar höll vi på där i skogen o trötta barn har jag nu och har även Theo här =) Jenny behövde sova in för en natt på jobbet, så han får vara här medans hon sover=) klart man hjälper till om man kan=) Ska snart gå ner med tvätten sen ska jag dra med barnen på affären så vi kan göra något middag idag=) <3




Resten av denna dag blir förmodligen o tillbringa hemma=) o bara vara o mysa<3

RSS 2.0