Min Dotter Har Fyllt Ett År<3<3<3

ja underbara lilla Maya har fyllt ett år=) i lördags=) <3<3<3 hon fick massa kläder leksaker=)<3 pappret va självklart de bästa av allt=) men ja efter ett tag gick leksakerna hem dom med=) Hampus fick också lite paket två par strumpor o en skatebård (stavning=)?) så han va jätte glad=) Hjälp ett år har de gått sen lill hulda kom o förgyllde våra hjärtan... känns som en evighet sen samtidigt som de känns som att de var här om dagen.?! Mysko hur de kan kännas..<3 HAr kommit underfund med att hon är precis som sin pappa hon kan sova hur som hälst när som hälst...


de ä bara två exempel=)<3


NyKläckt<3 juni 09                           Juli 09<3                                     Augusti 09<3


September 09<3                                october 09<3                                  November 09<3

December 09<3                                Januari 10<3                              Februari 10<3 snaggad=)


Mars 10<3                                        April 10<3                                  Maj 10<3


Juni 10<3 1 År<3  Mammas Älsklings Dotter<3<3<3




i Helgen ska mina barn åka till sin farmor=) Hampus är överlycklig o han tycker nog att de är kul att bara han o Maya ska åka han säger Maya o min JAAAAA=) hahah... sötnosen... SJälv ska jag jobba hela helgen... lite synd hade varit kul att festat lite nu när barnen ska bort men men de kommer fler gånger=)




Fattar inte folk vad konsekvenser är??!!?!?!

I lördags när vi hade stängt donken gick jag o A o talade o så helt plötsligt säger han ne men va fan kolla... då har någon/några tagit bort ett brunslock?! livsfarligt ju... fan jag som alltid skyndar mig hem till Robin när jag har jobbat natt jag hade aldrig kollat ner i backen ... hm? vi hittade locket o satte dit de gick en liten bit till o där är ett till lock av på en jätte stor brun där hade vem fan som hälst kunnat ramla ner så vi bestämde oss för att ringa polisen visste inte riktigt vart vi skulle ringa dom skulle skicka ut några kommun gubbar som skulle få åka o kolla om de var fler... vi försökte sätta dit locket på den men fick inte dit de riktigt men iallafall så inge skulle ramla ner ser två till brunslock som är borta o kollar ner i dom o i de ena ligger två fiskmåsar som inte har en chans att ta sig upp dom frös var rädda... usch stackarna.. så vi bestämde oss för att vänta på kommun gubbarna dom kom ganska fort dom försökte med lite allt möjligt för att få upp fåglarna till slut hänger sig en av dom farligt långt ner i brunnen för att få tag i dom o efter en liten stund fick han upp dom... stackarna var rädda kalla o bara skakade..=( kommun gubbarna stoppade in dom i bilen o körde ner dom till badhusparken hoppas dom överlevde... blir så jävla förbannad fattar inte folk vad konsekvenser är??!!?!?! hade det verkligen varit så häftigt om någon hade ramlat neR?! !! Ne fy faaaan för vissa människor.... EN STOR ROS TILL KOMMUN GUBBARNA som verkligen gjord allt för att få upp dom... =)

Andra hålet vi hittade ...
Stackarna=(

Räddade men frågan är om dom överlevde=(?!


Idag har jag varit ledig hela dagen så skönt=) har lekt massa med Maya medans Hampus var på dagis=) försov oss i morse så va inte på dagis förns halv tio.. visst de gör inget värre om man kommer sent när man ska hämta men ja jag hatar att komma sent vare sig de är viktigt eller inte säger man en tid så är de den tiden som gäller.. konstigt nog bryr jag mig inte om andra kommer sent när man bestämt en tid.. men när de kommer till mig själv blir jag väldigt sur på mig själv?!=) efter dagis så bestämde jag o Mia oss för att dra till djungelhuset o de gjorde vi hade jätte kul men glömde kamran där så får sätta in bilder på de en annan dag.. de blev att gå till Max för att äta midda vid sex lite sent men va fan=) har man kul så har man=) haha... Båda barnen tog ett bad sen dog dom i sina sänger jag dammsög diska skura badrumet o alla golven..=) duktig jag... känner mig ganska trött nu... men endå inte så trött så jag har ro att gå o lägga mig?! ska duscha om en stund sen så blir de sängen=)

På lördag blir min älskade lilla underbara dotter 1ÅR=)<3 stor tjejen..<3


Jobbar ganska mycket nu men hm ja de känns som jag hinner med barnen bra endå?! visst saknar jag dom men samtidigt så livet ser inte ut så att man kan vara hemma med barnen man må jobba o vänja sig vid de jag kommer ju inte jobba så här mycket till hösten bara nu i sommar... men ja de funkar jätte bra=) sen är den en fördel att jobba mycket nätter.. de kommer jag göra mycke den här måndaden nästa månad har ja mycket jobb på barkgården då blir de lite annat  men jag kommer nog tycka de funkar också... =)! POSETIVA ULLIS=)<3 de gillar jag=)<3


Maya har värdens otur nu ramlar in i allt man inte ska ramla in i ... o ja tror jag rätt kommer de bli en VÄDLIGT vilje stark dam så jag tror jag kommer ha o göra sen... men jag har också en vilja o jag hoppas min är starkare en hennes=) haha.. Hampus han cyklar o är nöjd typ=) haha.. ne men han ska cykla hela tiden hela hela tiden... Hälst ska han sov med den skulle jag tro=) <3 mina barn har blivit så stora på två min? ibland känns det verkligen så ... de gick två min så va dom stora?!







Jobba

Hampus har fått sig en cykel o gissa om han är glad=) älskar när barnen ser så där överlyckliga ut=) Han är jätte duktig han har inte lärt sig bromsa en men ja de kommer om några dagar tänkte han skulle få cykla lite mer innan jag ska försöka förklara för han hur man bromsar=) nu bromsar han med fötterna=) sötnosen..=))


Nicke har gått på pappaledighet=) o jag jobbar för fullt=) trivs faktist.. med några små irritationer men de skriver jag inget om här.. de har inget med familjen att göra tur de=) skulle vara illa om jag trodde att Nicke inte tog hand om dom o sånna saker.. Sen känns de tråkigt att inte få all den dära tiden med barnen.. men nån gång måste man börja o man vänjer sig nog vid de så småning om.. men jag tar vara på den tid jag har för dom =)  <3

Den 28Juni åker jag till ÖRebro=) ska bli kul att åka bort en vecka=) se vad man ska hitta på då=) ska göra massa kul med Hampus o jag kommer inte åka runt massa vill ni ses så får ni hänga på oss o göra de vi tänkt göra för dagen.. Orkar verkligen inte åka hem för att stressa runt en massa.. så har det varit varje gång jag åkt hem bara en massa stress för att hinna med alla som vill ses... så denna gång blir de lugnt o bara mina o Hampus planer som kommer vara i centrum..=)



Maya har flrmodligen fårr en vagel igen..=( stackaren.. hm hoppas den försvinner fort... ser ut som att hon varit i en boxnings ring=) <3

Jaha nehe nu ska jag gå o ta mig ett bad... =)

RSS 2.0