Hur kan människor vara så grym?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15081478.ab

Tjejen är 30år o hela livet ä förstört, 7 män våldtog henne i drygt tolv timmar dom skrattar jublar klappar händer. Hur kan människor vara så grymma? hur kan människor bli så äckliga sjuka ? Jag önskar ibland att de fanns något som hette totyr straff. Det hade varit mer en rätt att dom blev plågade under 6år för att sedan bli skickade till sina hemland. Varför inte högga kuken av dom? vem vet vad dom gör när dom kommer ut? Ska någon mer tjej få sitt liv förstört?  Jag blir ledsen arg o förbannad varje gång jag läser om våldtäkter o hur fan kan folk säga till den här tjejen du va med på det du ville du får skylla dig själv, hur fan kan de vara hennes fel? varför ska hon skylla sig själv? Dessa människor som häver ur sig sånt är fan inte mer värda en männen som gjort henne så illa. Jag KRÄKS.



Jag står


Midsommar firades ute på norderön med Jenny o Theo=)<3 det var super mysigt=) åt god mat hade fyrkamp på kvällen drack vi några öl o cider=) en Perfekt midsommar<3





Skönt att sommaren är här, jag behövde de tror jag va nog rätt trött o grå ett tag. Men solen gör mycket=)

Nu är Luna på sommarbete frågan är om hon någonsin kommer vilja komma hem igen, blir nog odentligt bortskömd av svärmor skulle jag tro=) haha a de återstår o se vad hon väljer att göra när hon kommer hem=)

Jag Emilia, Frida o Elaine ska åka till Högbobruk på tre dagars utsällning första helgen i september=) lääängtar ska bli skit kul=) jag tror bara jag ska ställa  BamBam då Häx visat tydligt att hon inte gillar det längre eller iallafall inte inne kanske går bättre ute men ja hm får se=) tanden BamBam har som sitter fel har som börjat sätta sig rätt? de är fortfarande inte bra men mycket bättre mot vad det var från början så kan ju bara hoppas att de sätter sig helt rätt vore ju super bra=)



Tänkt en del sista tiden och insett att jag är trygg i vad jag har och trygg i mig själv. Jag står rakryggad o stolt med två fötter ner i marken. Jag skiter fullständigt i vad folk tycker o tänker om mig. Varje gång man hör något så åker de in genom ena örat o ut genom den andra. Jag vet vart jag står vad jag gjort och inte gjort, vad jag gillar och inte. Jag skulle inte riskera det jag har.  De är inte länge sen jag tänkte mycket på tänk om jag hade de o de och varför är det inte så o.s.v. tänka på de man inte har istället för tvärt om? Jag har så mycket jag har allt en människa kan begära. Tror många glömmer bort vilken underbar vardag man har.

Det finns bara en detalj som saknas som kan kännas riktigt tung ibland o det är så klart att alla mina vänner hemma i Örebro och framförallt min familj som jag saknar varje dag, jag har lärt mig o leva med att man inte ses så ofta men det tynger mitt hjärta. Vore så underbart att ha någon här. <3<3<3








RSS 2.0