Vilken underbar dag=)

Barnen vaknade 9 i morse skönt=) jag var vaken innan dom =) Finns inge bättre en att vakna till lite innan barnen vaknar=) käkade lite frukost sen gick vi ut vid tio trodde de skulle börja regna så vi skynda de oss men när vi gick in vid tolv hade de inte kommit något regn en =) så vi hade ju inte behövt skynda oss =) men a de var kul iallafall=)  stekte lite pannkakor när vi kom in uppskattat av Maya iallafall=) Hampus åt typ ingenting.. men somnade iallafall=) skönt de=) somnade halv ett o vaknade halv 4... jag slumrade till en stund jag med.. =) när dom vaknade busade vi alla fyra jätte mycket=) sen blev de att göra mat kyckling o pommes=) mycket gött=) sen drog ja på barnen kläder o gick ut Nicke putsade fönster o städa som fan=) duktig man jag har=)

ne nu ska jag tala med svärmor=)

Trött

I Lördas va jag Nicke Ida o Chrille ute o festa lite eller inte så lite blev ganska jätte mycket... men kul som fan var de=) Känns tråkigt att Ida ska flytta men man må följa sitt hjärta... tack Amanda Henke o Emilia för att ni var barnvakt=)<3

Söndan va en stor dimma fram till två typ=) men får skylla mig själv men de var värt de=)

Igår va både jag o Nicke hemma de var jätte mysigt=) två veckor kvar sen är jag inte mamma ledig längre=( men ja nån gång må man börja=)) bara att gilla läget..

trött är jag idag.. varför vet jag inte riktigt gick upp halv 8 då hade inte barnen vaknat en.. ganska skönt=) sen vid 8 va de upp med dom så vi fick äta frukost o klä oss innan dagis... lagom när vi kom ut öppnades himlen o de började spö regna så både jag o Mia va dyngsura när vi kom fram så de var bara att gå hem byta kläder sen til gläntan=) jätte mysigt=) sen när de var dax att hämta Hampus o Jason så började de så klart spö regna igen=)!? otur... sen har vi inte gjort allt för mycket va ute o cykla med diva en sväng.. o så har vi haft Robin o AC på besök=) jaha nehe nu ska jag nog ta o ta en dusch... I morgon blir de bad för mig o Maya=) kommer bli jätte kul=) Ja o Mia ska gå dit om de är fin väder så de hoppas jag verkligen att de blir=)



Maya hemma hos Henke o Amanda med jätte hunden=)


Hampus i Henkes solbrillor=)

Hampus o Maya<3

Nelly o Hampus=)<3


regn lite mer regn o lite regn till

Ganska mysigt med regn men inte i flera dagar räcker med en halv=) ganska kul att leka med barnen ute när det regnar =)<3 de har vi gjort idag.. Maya blev väldigt intresserad av vattenpölarna =) haha såg lite kul ut men ja plaska gjorde hon o skratta som bara den vilket Hampus också gjorde samtidigt som han sa maya blir blöt=)?! haha.. roliga barn=)

Igår va jag Hampus o Nicke på Macdonalds dom visade familjer o vänner runt =) sen bjöds de på mat Hampus tjatade hela tiden mat mamma mat mamma o hade sig=) haha.. han fick göra egen glass de har inte ens jag gjorde=) Nöjd va han.. kom hem kvart över nio Hampus var väldigt trött men han hade haft kul=) Emilia var barnvakt till Maya o de hade gott bra=) I morse fick jag sova till 9.00 de gillar jag... men jag måste faktist säga att jag skulle inte vilja att dom gjorde de jämt man missar ju massa tid kännde verkligen så i morse tjugo över tio var alla påklädda mätta i magen o rena.. kvart i elva va vi ute?! de blev som lite konstigt=) men jag klagar inte de får gärna hända lite oftare men inte för ofta..
Fick också veta igår att min Chef på MCD sluta igår=( de var inge kul alls att få veta.. trivdes jätte bra med honom och ja de är ju tyvärr inte allt för ofta man verkligen trivs med sin chef.. så typiskt att han skulle sluta...  inte mycket att göra en att gilla läget.. !

börjar jobba 23.45-02.45 idag sen börjar jag 11.00-14.30 i morgon på kvällen kommer Henke o Amanda för att vara barnvakt ,,,jag o Nicke ska iväg o dricka lite öl med Ida o Chrille=) Ida flyttar snar till Dalarna... hoppas hon kommer tillbaka o inte fasnar där=) men samtidigt som jag vill att hon ska vara glad o nöjd med vart hon bor o vad hon jobbar med ... men lite självisk måste jag få vara=)

Nästa vecka ska vi ha utvecklings samtal på dagis med Hampus det ser jag fram o mot se vad dom tycker o tänker om min lilla Son=)
Maya börjar på dagis 16augusti<3 stor tjejen =) hon börjar på granen så allt blev precis som jag ville=) ville inte ha dom på samma avdelning o hälst inte den brevid heller så de blev jätte bra=) många tänker nog de är klart dom ska gå på samma avdelning dom är ju syskon det är smidigast så? jo visst smidigit o självklart från barn till barn... men ja nummer ett Hampus är alldeles för beskyddande när de kommer till Maya så han skulle bara springa efter henne istället för att leka o ha kul, jag vill att Maya ska stå på egna ben o inte förlita sig på att Hampus finns där o hjälper henne hela tiden, tror de kan vara bra att dom får tid från varandra dom bor trotts allt ihop o har samma mamma o pappa de blir inte många stunder från varandra...

ska sätta in lite bilder från när Henke o Amanda var här dagen innan Ida O barnen åkte hem




Helt helt underbart

Ida kom tillbaka i Onsdags=) med barnen sina=) har haft jätte kul o vädret har varit bra tills ikväll så klart när vi hade bestämt att grilla men vi trotsade de kalla vädret o grillade o åt ute endå=) De var jag Nicke Hampus Maya Ida Jolene Evelina Mia KB Nelly Jason Lisa o Emilia=) De var mysigt fast de va kallt=)
vi har mäst varit ute hela tiden nu när vädret varit så fint=)) jobbade mellan halv tre-20.00 igår=) de var några som blev lite tjatiga vart är jag vad gör jag här varför är inte jag där o.s.v. men ja de är bara att hålla ut.. de gick bra...

sa till Jolene idag: Fråga Mor Din
Jolene säger då: hon heter inte Mor Din=)
hahah trodde att jag skulle dö av skratt...

O nyss såg hon en mörk hyad på TV så säger hon: hon har bajs på sig=) haha..  barn är för söta=)

De har gått jätte bra med alla barnen visst Hampus o Jolene har slagits ganska mycket period vis men ja jag klagar inte dom är i lite dumma åldrar båda två men ja de finns en scharm i de också=) kommer bli otroligt tomt när dom åker hem.. de är när man har dom här man inser hur mycket man egentligen saknar dom.. hårt att de är så långt i mellan.. men vi har våra liv på olika platser men kontakten den håller endå.. visst saknar man de dära att kunna träffas o prata istället för att ta de på tele men vi löser de så gått de går.. tycker de går ganska bra..



Träffade Emilie här om dagen o så sa hon att hon o sofia hade prata om att vara mamma osådär oså hade båda sagt i munnen på varandra att dom ville bli sån mamma som jag är<3 de värmde i hela mig blev så glad=) är de något som verkligen kan göra mig varm i hela kroppen är när någon berättar att jag är en bra mamma=) för mig är de den viktigaste uppgiften jag någonsin kommer ha i mitt liv att uppfostra o ha en bra kontakt med mina barn... Kommer ihåg när jag var lite var så avundsjuk på barnen som fick gå barfota tidigt på sommaren, dom som slapp ha hjälm, dom som fick vara ute länge o.s.v. tyckte mamma var jätte dum... men nu när man blivit äldre förstår jag att de var för att hon var rädd om mig =) jag försöker många gånger tänka så att dom kommer förstå när dom blir större... Maya o Hampus är verkligen mitt allt <3 är så lyckligt lottad att jag fått mina två under barn=)<3 

Nicke mitt hjärta tuffa perioden känns förbi nu allt känns jätte bra o jag tror att vi lärt oss mycke dom senaste månaderna... <3


Har börjat fundera mycket på att söka jobb som personlig... funderat mycke fram o tillbaka vad jag vill göra o de vet jag fortfarande inte men skulle vilja prova på att vara personlig se om de är något för mig... vill som kunna göra saker o ting på ett äldre boende hinns de ju inte med... som personlig har man bara en o kan planera allt efter bara dens rutiner o behov.. ja jag ska sätta mig o ringa runt till olika assistans bolag inom en snar framtid =) se om jag får något napp?=)

Må säga att de börjar känns ganska ordentligt att jag snart ska börja jobba o att Nicke ska vara pappaledig ångest att inte få träffa dom så mycke jag vet att jag kommer lära mig att leva med de.. men endå finna de drägligt.. de där lät illa men ja de känns så.. mina små de är ju allt o tänk vad jag kommer missa framstegen ?! men schemat jag fått från åldesboende ser ganska bra ut så jag kommer hinna träffa dom.. se hur de blir på MCD... 

Robert O Henke<3
Hampus i Idas klackisar=)
<3<3 Hampus Jolene<3<3

Evelina=)

Jason Hampus Jolene

Ida Nicke<3


Hoppsan

har glömt bort att de finns något som heter blogg tror jag=)

de händer mycket här=) Maya går hur mycket som hälst Hampus pratar väldigt mycket=) så mysigt tycker jag man blir nästan lite brydd i mellan åt=) <3<3

Har haft Ida o Robert här=) de var helt underbart att ha dom här=) Robert va här tor-sön o Ida tor-mån=) va ute på fredan =) o så va dom ute med Nicke på lördan=) dom hade haft kul då också=) de var så skönt att ha dom nära=) umgås o tala om allt o inget=) de gillar jag=)

Ska eventuellt åka ner till Robert med Henke Amanda Affe Nicke den 24juni men de hänger lite på barnvakt o sånt.. så vi får se om de går i lås... Känns inte som att både jag o Nicke kommer kunna åka men jag håller på hoppet vore jätte kul att göra något tillsammans för en gångs skull... men ja barnen blir ju stora nån gång också så vi får kanske ta igen allt då...


Maya har ni fått eget rum=)) Underbart=) sover så mycket bättre o Maya också för den delen=)





RSS 2.0