två månader känns som

det är idag två månader sen nickes moffa gick bort, de känns som det var 100år sen samtidigt som de känns som att det var förra veckan!? Va hos Nickes ¨momma över nyår och på något sätt känndes det som det alltid gjort, tror han var där med oss känndes som att han var där o smög o jagade barnen så att dom inte skulle slå sig.=)


Idag ska min sambo få ett paket av mig för att jag älskar honom för att han är så duktig o bra=)<3 ibland må man överraska varandra=)

Hampus han kommer driva mig till vansinne en dag han är i en treårs trots som jag i mellan åt kan fundera på varför i hela friden dom ska in i den för? Ska ha ska inte ha vet inte vill inte o.s.v. tackar för att man faktist är två o i vanlig ordning till er som är ensamstående en stjärna till er... Klart jag hade fixat de om jag var tvungen själv men det är väldigt skönt att ha någon där som man kan säga att nu sprängs jag snart nu går jag....
Han är inte galen jämt men 60% av tiden, annars är han go glad o något mysigare en vanliga fall=)

Lilla Maya hon babblar o babblar de är så roligt att hon pratar så mycket redan=) lättare att förstå varandra då=)
gos gos är det bästa som finns =) dockor är det bästa som finns=)  hon är en bestämd dam o kommer förmodligen bli som sin mamma =) de är väl bra?=)

har ju några vänner som väntar barn också=) de ser jag fram imot alla bäbisar jag får hålla efter som att jag inte ska ha fler så kan de vara mysigt att snusa på andras=)



RSS 2.0